Üks vana raamat

Tänane postitus on täielik haltuura või õigemini – vana rasva peal liugu laskmine. Nimelt sain blogi käimalükkamise puhul mitu head kirja ja ühes neist soovitati raamat kirjutada. Ikka loomaõigustest. Ja siis tuli mulle muidugi meelde, et ühe ma ju olen kirjutanud ja et see tegelikult ei meeldi mulle endale eriti. Peaks vist uue kirjutama või õieti lausa mitu. Ühe sellise, kus on kirjas, kuidas kõik päriselt oli. Ja siis veel ühe sellise, kuidas asjad võiksid olla.

Tänan ka kirjavigade märkajaid ja esimest toetajat. Pikem tekst tuleb homme, aga siin allpool on raamatu link. Kui keegi paberraamatut tahab, siis peab Loomuse poole pöörduma. Järelejäänud eksemplarid on Tallinnas Loomuse/EVSi ühiskontoris tagumises toas, ülemisel riiulil, kastis, mille peale on millegipärast kirjutatud KOLONELIPROUA.

Loomade Poolt

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s