Minu akadeemia

Vt Loomuse Akadeemia tabel – see siin on kõige olulisem osa tänasest postitusest. Tõstsin kokku ühendused ja organisatsioonid, kelle konverentse ja seminare üritan jälgida. Pandeemial oli või on vähemalt üks hea tulemus – väga paljud konverentsid ja kokkusaamised kolisid veebi ja hiljem hübriidvormi, mis tähedab, et kvaliteetne info jõuab internettipidi osalejatele koju. Mulle sobib.

Loodan, et blogilugejale sobib, et lingi all peidus olev tabel saab olema pidevas muutumises. Mul on aega jälgida, millised seminarid välja kuulutatakse, kas tulemas on midagi uut ja huvitavat jne. Kui keegi teab veel mõnda sobivat ühendust, siis andke teada, tõstan selle teiste juurde.

Ja aegajalt sobib mulle väga kohtuda päriselt nende inimestega, kellel on sarnane maailmavaade ja empaatiatase. Siin alloleval pildil on see kamp, kes korraldas tänavust Loomuse ja Eesti Vegan Seltsi koostöös elluviidud konverentsi Animal Futures ja kes – kuulake nüüd! – järgmisel aastal korraldab EACASe (European Association of Critical Animal Studies) konverentsi! Ilmselt igatepidi hübriidvormis, sest see saab samal ajal olema ka Animal Futures nimeline ja nii veebis kui kohapeal. Kus ja millal, seda veel täpselt veel ei tea.

Tabelis ei ole kõik just kriitilisi loomauuringuid kajastavad kokkusaamised. Mõned neist ei ole nii ühiskonnakriitilised ja intersektsionaalsed nagu üks aktivist ootab. Aga mulle tundub, et kahe uurimissuuna vahe (human-animal studies vs critical animal sudies) hakkab justkui õhemaks jääma ja õppida on mõlemalt poolt.

Just õppimise pärast me konverentse korraldame ja tabeleid teeme. Mulle sobib plakatiga tänaval seismine ka ja sellest on aegajalt rohkemgi kasu, aga selleks, et ühiskondlikest muutustest paremini aru saada, tuleks kuulata, vaadata, lugeda ja kirjutada. See ongi minu akadeemia.

Foto: Saara Mildeberg

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s