Häid loomaõigusuudiseid aasta esimesest nädalast

Alates tänasest hakkab kkadriblog igal esmaspäeval välja tooma valikut loomaõiguslikest uudistest. Kõige esimesel korral, ehk täna, jõuab neid lugejani ainult kolm, aga ajapikku uudisteleht kasvab ja areneb.

Siit tulevad kolm väljavalitud uudist:

Soome veganväljakutsega on liitunud juba 25 000 inimest. Vt siit,

Rootsi “Vastuhakk väljasuremisele” ehk Extinction Rebellion Sverige saboteerib Rootsis alanud hundijahti koos Norra ja Soome (Elokapina) aktivistidega. Ega palju muud üle ei jäägi ehkki jahi kohta on ka Euroopa Komisjon juba kaks hoiatust saatnud. Vt siit

Ja kolmas: Soome toidutootja Fazeri allüksus Fazer Lifestyle Foods sulgeb oma piimatööstuse, sest toodetes kasutatakse taimset piima ja lehmapiima ei lähe endam vaja. Töö kaotanud 95le inimesele proovitakse leida töökohad Fazeri teistes üksustes või aidatakse neil leida uued töökohad. Vt siit.

Foto: Elokapina Facebook

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s